Eladó vendéglátó egység Csesznek, 146.900.000 Ft, 500 négyzetméter
146,9 mFt
Csesznek,
eladó vendéglátó egység
Méret:
500 négyzetméter
Jelleg:
Nincs megadva
Tulajdonviszony:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
m120699
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
vendéglátó egység
Település:
Csesznek
Cím:
Cseszneki vár
Alapterület:
500 négyzetméter
Ár:
146.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9499617
Ingatlan leírás
Cseszneken a Cseszneki vártól kétszáz méterre csodálatos természetű környezetben megvételre kínálok két különálló apartman házból, és két különálló telekkel rendelkező ingatlan komplexumot.

A két különálló telken elhelyezkedő vendégház 30 ember befogadására alkalmas mely a közeljövőben új tulajdonosa bővíteni is tudja, hiszen már terveket is el készítette hozzá, hogy hogyan lehetne még több ember befogadására átépíteni. Ezen kívül a nemrég megvásárolt 3780 nm-es összközműves telket melyen lehetőség nyílik további szálláshelyek kialakítására.

A most meglévő Erzsébet vendégház 390 nm-es három szintes a telek mérete 1931 nm-es melynek legalsó szintjén található egy étterem mely 40 főt lehet egyszerre kényelmesen leültetni, konyha, kamra, női, férfi WC, recepció. A hátsó udvari részen található egy nagy terasz ahol rossz időben sátor alatt 100 fő tud leülni egyszerre egy hatalmas kemence ahol a híres Cseszneki Kemencés Csülök, készül. Az udvaron található egy nyitott medence melynek mérete 3,5×8×1,35-ös, egy fűthető dézsa, Finn szauna zuhany, WC. Az udvaron legalább 10 kocsi tud kényelmesen parkolni. Az első emeleten egy amerikai konyhás nappalival és 3-rom szobával rendelkező apartman található melyhez egy nagy sarokkádas fürdőszoba, zuhanyzó, mosókonyha is megtalálható, ezenkívül még egy nászutas szoba zuhanyzós fürdőszobával, és egy nagy terasszal rendelkezik. A második emeleten négy szoba található ebből kettő két ágyas a másik kettő pedig négy ágyas mindegyikben található egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy nagy közösségi helyiség is kialakításra került.

A másik apartman ház mely közvetlenül az Erzsébet vendégház mellett található 110 nm-es a telekmérete 1397 nm-es. A legalsó szinten található egy amerikai konyhás nappali fa gerendákkal, egy fa tüzelésű sparhelt kályha, egy kétágyas szoba mely pótágyazható, mellette egy fürdőszoba, egy nagy fedett terasz mely 16 fő részére alkalmas. Garázs melyben egy gépkocsi tud parkolni elektromos garázsajtóval. Az emeleten amerikai konyhás nappali alvási lehetőséggel, három szoba ebből egy szoba rendelkezik saját zuhanyzós fürdőszobával, a két négyágyas szobához pedig közös fürdőszoba található. Az udvaron ezen kívül található egy borospince melyben lehetőség van 16 fő részére borkóstolást tartani.

Az egyik telek melynek mérete 2000 nm-es és két faház található rajta melyek 18 nm-esek az egyikben két fő részére a másikban négy fő részére bitósít szállás lehetőséget. Ezen a telken még található két nagy pullman-sátor melynek padlózata deszkázott, és lehetőség van még 20 sátor felállítására mely iskolák táboroztatására ideális hely. Ide terveket is készítettek melyben 12 faház helyezkedik el és egy vizesblokk megépítésére is lenne lehetőség.

A nemrég vásárolt leghátsó telek mely összközműves és 3780-nm-es nagyon sok lehetőséget rejt, magában itt csak új tulajdonosa fogja eldönteni, hogy új szálláshelyet vagy pedig a meglévő terveket valósítja meg. Régi tulajdonosa ide Íjász pályát, mászó falat és mini Wellnesst tervezett, de ezt már nem valósítja meg ráhagyja a jövőbeli tulajdonosára.

Az ingatlanok nagyon jó állapotban vannak, folyamatosan költöttek rá az évek folyamán így új tulajdonosa azonnal működtetni tudja. A szobák légkondicionáltak. A berendezés, ami több millió Ft-ot ér és az árban benne van. 12 éve működik rengeteg visszajáró vendég minden hétvége telt házas a nyári időszakban pedig minden időszakot előre lefoglalnak. Alkalmas céges rendezvényekre, legénybúcsúztatóra, esküvőkre, iskolai táboroztatásra, osztálykirándulásra stb. 2015-be a Szallas.hu az év szállása díját kapta meg.


Látványosságok és programok a környéken:

Cseszneki vár, Ördög-árok, Kő-árok, Kőmosó-szurdok, Zirci arborétum, Helytörténeti múzeum, 200 éves Bükkfa, Vasalt mászó ösvény, sziklamászó fal
A közeljövőben Cseszneki vár tövében 450 millió Ft-ból egy pályázat alapján Lovagi falú megépítése fog megkezdődni. 2018-ban lett a Cseszneki vár felújítva, folyamatosan fejlődik, turisztikai szempontból egyre több turistát vonz.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését ezzel a jó befektetéssel kapcsolatban kérem, hívjon, szívesen állok, rendelkezésére.
Érdeklődés
Kéki Mónika
Az értékesítő:
Kéki Mónika
OTP Ingatlanpont Kft
+36-70-518-54-63
 
 
 
 
 
 
Küldés