Eladó telek/földterület Tiszafüred 19 900 000 Ft

Leírás

Tiszafüred központjában, frekventált helyen ELADÓ egy jó adottságú és fekvésű, 627 m2 területű, teljesen üres, összközműves ÉPÍTÉSI TELEK!!! A telek rendezett állapotú, utcai szélessége: 12,2 m, mélysége: ~41 m, de formája L alakú (a vége a szomszéd mögé nyúlik, ott a telek ezáltal szélesebb, lásd képek közötti térképet, a telek zölddel jelölve). A telek településrendezési besorolása kisvárosias lakóövezet (Lk3), melyben a maximális építménymagasság: 6 m, beépíthetőség: 40 %, a telek alkalmas lakó-, apartmanépület építésére egyaránt, legfeljebb 15 lakásegységig legfeljebb 2 épületben, ill. elhelyezhető még a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari építmény, melléképület, szálláshely szolgáltató épület stb. (képek között HÉSZ kivonat).
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van.
Közelben: minden belvárosi szolgáltatás, üzlet, orvosi rendelő, PEPCO, OTP bank, patika, piac, főtér, általános iskola, posta stb., Tiszta-tói szabad-strand 2 km.
Telekterület: 627 m2.
Közművek: telken belül víz (de az óra le van szerelve), villany (3*20 A, ipari áram), szennyvíz, gáz.
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya 30 km-re (25 perc). Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, közeli nagyobb városok Eger (50 km), Debrecen (67 km), Karcag (40 km), de Budapest is 150 km-re (1,5 óra), szomszédos Poroszlón Ökocentrum.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi (SMS, e-mail, egyéb hirdetési platformokon nem tudom garantálni a gyors választ). További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Referenciaszám: M220919

Telek/földterület részletei

Ár: 19 900 000 Ft
Méret: 627 Négyzetméter
Azonosító: 11069199
Irodai azonosító: M220919
Cím: Belváros
Telek: 627 Négyzetméter
Csatorna: Telken belül
Gáz: Telken belül
Villany: Telken belül
Víz: Telken belül