Eladó ház Dejtár, 14.500.000 Ft, 200 négyzetméter
14,5 mFt
Dejtár,
eladó ház
Méret:
200 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
m201033
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Dejtár
Cím:
Csendes
Alapterület:
200 négyzetméter
Ár:
14.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10600957
Szobák száma:
4
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
4500
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Dejtáron, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy kertes házat. A település az ország északi részén, Budapesttől 70 km-re, Balassagyarmattól 13 km-re, a 22.sz. főúttól 3 km-re az Ipoly folyó bal partján található. Csendes rendezett falu pihenésre kirándulásra hétvégi háznak is kiválóan alkalmas. Dejtár szerepel a falusi csok támogatott településeinek listájában.
Az ingatlan 2 házból és egy 4500 négyzetméteres lélegzet elállító panorámával rendelkező kertből áll. A nagyobb, jobb állapotú házban 4 szobán kívül találunk egy konyhát, kamrát, fürdőszobát, wc.-t, előteret, hatalmas tágas verandát, terasza közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. A kisebbik épületben két szoba, tároló és gazdasági rész került kialakításra. Több gyermekes családnak ajánlanám, de akár két generáció együttélésére is ideális választás, továbbá vendégház kialakítására is kitűnő , de szálláshely kialakítására is nagy igény mutatkozik a környéken található számos munkahely miatt. Melléképület és pince is részét képezi az ingatlannak. A tető jó állapotú, fűtéséről cserépkályhával gondoskodhatunk, gáz telekhatáron, minden egyéb közművel rendelkezik. Kertje méretéből adódóan gazdálkodásra állattartásra alkalmas, ásott kút rendelkezésre áll a locsoláshoz. Az egyik ház közepes állapotú a másik erősen felújítandó. A berendezés a vételár részét képezi. Az utca rendezett, jó minőségű közúttal rendelkezik. Közvetlen közelében posta és élelmiszerbolt is működik, de az iskola, óvoda is pár perc séta.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.
Érdeklődés
Lénárd Viktor
Az értékesítő:
Lénárd Viktor
OTP Ingatlanpont Kft
+36-30-474-39-50
 
 
 
 
 
 
Küldés